0700 - 24 60 97info@brodernakroj.se

Målare i Mölndal, städservice i Kungsbacka och trädgårdsarbeten i Partille

Målare i Mölndal

Du som behöver hjälp av kompetenta, rutinerade och pålitliga målare i Mölndal har kommit helt rätt. Vi är experter inom det mesta som rör måleri och vi har arbetat med det mesta som rör detta. Du som behöver hjälp kan således lugnt lita på att vi kan hjälpa dig med det som du behöver hjälp med inom måleri. Låt våra målare hjälpa dig.

Städservice i Kungsbacka

Andra tjänster som vi erbjuder är bland annat städservice. Om du behöver hjälp inom städservice i Kungsbacka eller däromkring, så har du kommit fullständigt rätt. Vi är företaget, som du kan anlita, oavsett om du behöver litet- eller mycket hjälp inom städservice eller dylikt. Vi åtar oss allt möjligt som rör städning och vi kan både anlitas av privatpersoner och företag.

Trädgårdsarbeten i Partille

Du som känner att du vill ha hjälp med trädgårdsarbeten i Partille har sannerligen kommit till rätt företag. Med hjälp av kvalitativt och erforderligt arbete ser vi till att alla får den hjälp, som de är i behov av inom det mesta som rör trädgårdsarbeten. Detta har vi arbetat med i många år, så du som vill ha vår hjälp kan till 100 procent lita på att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga vis.

Övriga tjänster

Här på vårt företag, Bröderna KROJ Service, så kan man få hjälp med det mesta inom måleri. Vi utför måleriarbeten i och omkring Kungsbacka, Mölndal och Partille. Vi erbjuder även andra typer av tjänster. Det rör sig då bland annat om fönsterputsning, hemstädning, storstädning, flyttstädning, byggstädning och butiksstädning med mera. Om du vill veta mera om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig, så är du välkommen att höra av dig till oss. Om du är en privatperson, så kan du alltid utnyttja ROT- respektive RUT-avdraget beroende på vilken av våra tjänster som du väljer att köpa.